Mirakelfest med Listhaug som trekkplaster

Det er en grunn til at TV Visjon Norges «Apostel» Jan Hanvold skryter av at en høytstående politiker som Sylvi Listhaug skal delta på Visjon Norges «Jesus Helbreder i dag» mirakelfest på Telenor Arena. Listhaug svarte på spørsmål fra VG om hennes tilstedeværelse på arrangementet er med på å legitimere Maldonados holdninger: «Nei, absolutt ikke. Jeg får kritikk hvis jeg ikke snakker nok om integrering, og nå får jeg kritikk for å snakke om det, påpeker hun overfor VG.»

Les hele artikkelen i VG her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/sylvi-listhaug/listhaug-og-paastaatt-demonutdriver-paa-helbredelse-konferanse-i-telenor-arena/a/23674219/

Det finnes høye moralske forventninger til norske politiske ledere, ettersom de har stor innflytelse på mange. Det forventes også at politikere står opp for gode medmenneskelige verdier, og ikke minst griper inn og beskytter når urett kommer over deres vei.

Enkeltindivider eller hele religiøse grupper har jeg erfart påvirkes gjennom at høytstående respekterte ledere opptrer i religiøse foraer. Påvirkningen jeg har erfart er at det kan lede til alt fra popularitet til at man kan få tanker om at: «Men når denne personen er her og ikke motsier på hva som skjer her, så kan det vel ikke være så galt?»

Også utad i samfunnet er det fare for at Sylvi Listhaugs tilstedeværelse fungerer som en legitimering av «mirakelmøtene» på Telenor Arena, ettersom mange tenker det samme som de som sitter på benkradene å lytter: «Om Listhaug er her, da kan det ikke være så galt».

Vedkommende på denne youtube-videoen antar jeg å være en av Apostel Maldonados såkalte «bønnekrigere», og hun befaler at personers hender heller skal begynne å brenne fremfor at de faller under synden av å onanere. Se den under. 

(Se hele videoen på youtube her, der Apostel Maldonado kaster ut blant annet homoseksuelle og lesbiske demoner ut av ungdommer: https://www.youtube.com/watch?v=dsFYT9XW8zI )

I kveld arrangeres det siste møtet på Telenor Arena i regi av TV Visjon Norge. Jeg skal også dit, ettersom jeg er nysgjerrig på hva som beveger seg i det nåværende pinsekarismatiske landskapet.


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s