Setter en strek

Min far og tidligere pastor, Jan-Aage Torp, mente flere titalls demonutdrivelser jeg ble utsatt for gjennom tenårene ikke hadde skjedd under hans ledelse, og at det hele var snakk om indre helbredelse og befrielse – men ikke demonutdrivelser. Men som du kan se av dette 17-sekunders snuttet fra et intervju på TV Visjon Norge, så bruker Jan-Aage selv ordrett betegnelsen «kaster ut demoner» når han snakker om sitt arbeid på Healing Centeret.

Se videoen her:

(Jan-Aage Torp var 1. kandidat for Kristent Samlingsparti høsten 2009. Se link til hele intervjuet på TV Visjon Norge her: https://www.youtube.com/watch?v=IzrD18ygN5o&t=1s)

Jeg har aldri forstått hvorfor faren min har sådd tvil om hva jeg har fortalt i offentligheten gjennom de siste årene. Han var jo selv planlegger, leder og tilstede under tilfeller han plutselig benekter, og som han også har vært åpen om tidligere.


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s