For barnas skyld: Hjelp meg med å bli hørt

Jeg mener jeg fronter en sak av enorm viktighet for de 97 000 barna som er i religiøse miljøer utenfor den norske kirke. Ingen vet hvordan de går med disse barna, og jeg vet at barn både kan ha det bra og forferdelig i fundamentalistiske religiøse miljøer.

For snart ti år siden ble jeg en varsler i norsk offentlighet og avslørte manipulative og kyniske teknikker som ble brukt på et demonutdrivelsessenter i Oslo sentrum.

Siden den tid har jeg fortsatt å varsle om usunn og skadelig religiøs fundamentalisme, og jeg har ingen planer om å slutte. Jeg har så vidt begynt og har flere prosjekter underveis.

I den anledning håper jeg du kan hjelpe meg med å bli hørt? Jeg har snart 1000 personer som liker min offentlige facebook-side (www.facebook.com/Jesussoldaten) og snart det samme på twitter (https://twitter.com/_anderstorp?lang=en) – men jeg håper å få langt flere følgere enn det.

Kan du hjelpe meg med å spre ordet?


Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s