Hvorfor jeg har begynt å blogge mer personlig

Du har kanskje lagt merke til at jeg har begynt å blogge om private og personlige forhold. Tidligere har jeg stort sett kun postet kronikker på bloggen min som allerede har vært publisert i aviser, men nå ønsker jeg å gå nye veier for å hjelpe barn som ikke har det bra i religiøse miljøer. 

Jeg kommer til å fortsette å skrive kronikker for aviser og fortsette å påta meg oppdrag som foredragsholder. Motivet for den mer hverdagslige bloggingen jeg har begynt med er å øke bevisstheten rundt rettighetsbrudd mot barn i religiøse miljøer, til et enda større publikum som kanskje ikke leser så mye aviser. Jeg kommer til å bli mer personlig enn jeg tidligere har vært, samt at jeg kommer til å gå i dybden i problemstillinger som gjelder meg og andre religiøse utbrytere. Alt for å fremme saken og mane frem til endring. 

Nøkkelen for å endre norsk tros- og livssynspolitikk ligger i meninger og standpunkter til folk flest. Når nok mennesker får en bevissthet om rettighetsbrudd, negativ sosial kontroll og vold i trossamfunn, så vil endring skje. 

Derfor håper jeg at du ønsker å fortsette å lese min blogg, tipse venner om den eller påvirke menneskene rundt deg til å stå opp for stemmeløse barn i religiøse miljøer. 

Håper du liker blogginnleggene mine så langt. Jeg kan love det kommer noen overraskelser om en stund og jeg kan love at jeg lytter til deg om du har forbedringstips. 


2 kommentarer om “Hvorfor jeg har begynt å blogge mer personlig

  1. Jeg leser Jesusoldaten. Har ikke grått enda…
    For en sterk historie. Fikk boka i julegave 2017 fordi min historie har noen likhetstrekk med din.
    Ble opptatt av å «finne deg Anders»
    Ønsker også å se barn i vanskelige situasjoner… God førjulstid!

    Liker

Leave a Reply

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s