Artist

På verdensdagen for psykisk helse i år så debuterte jeg som artist. Med musikk ønsker jeg å øke samfunnets fokus på barn som ikke har det bra i religiøse miljøer og som får senvirkninger av en oppvekst i usunn og destruktiv kristendom.

Samtidig ønsker jeg å hjelpe andre og ikke bare de som har en lignende oppvekst som jeg hadde. Jeg har fått mange og gode tilbakemeldinger fra personer med PTSD og KPTSD om at sangen tegner et gjenkjennelig bilde av hvordan de har det. Denne sangen kan også hjelpe pårørende i å forstå hvordan hverdagen til deres næreste er.

Sangen min «You Set Me Free» er tilgjengelig på de fleste musikkplattformer som Spotify, Apple Music, iTunes, TikTok, Google Play/YouTube, Amazon, Pandora, Deezer, Tidal, Napster, iHeartRadio, ClaroMusica, Saavn, Anghami, KKBox og MediaNet.

Jeg kommer gjerne til ditt arrangement for å synge sangen min og om ønskelig også fortelle om min oppvekst som pastorsønn i et ekstremt kristent trossamfunn. Jeg tror på være personlig, privat og åpen om egen psykisk helse for å gjøre det mindre skamfullt for andre å åpne seg om psykiske vansker. Kontaktinfo finner du her på bloggen min.

Har du lest «Jesussoldaten» som handler om oppveksten min?

cropped-jesussoldaten-firkant1.pngTrykk på bildet å bli redirigert til Cappelen Damm sin nettside der du kan kjøpe boken min på e-bok, pocket, lydbok eller innbundet utgave.